Potgrond

Intervema is leverancier van verschillende soorten potgrond. Zowel van potgrond rechtstreeks van de eigen veenderij, als van potgrond via andere fabrikanten. Er zijn kwekerskwaliteiten en consumentenverpakkingen. Sinds 2017 leveren wij van eigen veenderij onze actie potgrond. Deze is leverbaar in 3 verschillende maten. 20, 45 en 70 liter zakken. Wij hebben nu ook nog een aantrekkelijke aanbieding met ons altijd gunstig geprijsde actie potgrond. 

AanbiedingActie potgrond 5 + 1 gratis Actiepotgrond 20 liter          € 0,99 Actiepotgrond 45 liter          € 2,15 Actiepotgrond 70 liter          € 3,25


Als u 5 pallets actie potgrond besteld krijgt u 1 pallet actiepotgrond á 45 liter gratis erbij. Franco geleverd

franco geleverd in Groningen, Drenthe en Friesland (m.u.v. de Waddeneilanden) elders in overleg.Ook leveren wij de potgrond van Jardino hier hebben wij een uitgebreide lijn van staan in de winkel. Bij afname vanaf 2 pallets leveren wij voor een gunstige prijs franco bij u op het bedrijf. In de bijlage vindt u de franco prijslijst van de Jardino producten.  Franco prijslijst geldt alleen bij rechtstreekse levering, bij afhaal in Eelde vraag naar uw prijs. Naast onze actie potgrond en Jardino, leveren we ook de complete lijn van Culvita. Deze lijn leveren wij alleen rechtstreeks. In de bijlage vindt u de prijslijst van Culvita. Bij afname van minder dan 4 pallets maken wij graag een prijs op maat voor u.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
× Hoe kan ik je helpen?