Burg. J.G. Legroweg- Groningerstraat

De gemeente is van plan om het kruispunt Burg. J.G. Legroweg- Groningerstraat aan te passen. Hierover wil ik u het volgende vertellen.

Werkzaamheden toegangsweg
De toegangsweg naar het bedrijventerrein ”Bloemenveiling” te Eelde is op de kruising Burg. J.G. Legroweg – Groningerstraat niet langer toereikend voor de steeds langer en zwaarder wordende vrachtwagens. Verbreding van de kruising is noodzakelijk om het gebruik door dit vrachtverkeer op een goede manier mogelijk te maken. In week 17 t/m week 20 worden er werkzaamheden verricht aan het kruispunt om de verbreding te realiseren. Tijdens het werk worden de rijbanen van de Groningerstraat versmalt. Voor het verkeer van en naar de Burg. Legroweg is een omleidingsroute ingesteld. Als het werk het toelaat kan het verkeer wel gebruikmaken van de afslag. Hierdoor zal er enige hinder zijn op het kruispunt.

Planning
In week 17 begint de aannemer (De Wilde Wegenbouw) met wat voorbereidende werkzaamheden en zal Enexis werkzaamheden verrichten aan hun stroomnet. In week 18 gaat het Waterbedrijf Groningen aan de gang met het verleggen van de waterleiding langs de Groningerstraat. In week 19 en 20 gaat de civiele aannemer aan de gang om de verbredingen te maken in de rijbanen.

Laatste nieuws: Doordat de werkzaamheden zijn uitgelopen verwacht de aannemer het project af te ronden in week 23.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
× Hoe kan ik je helpen?